2014-08-10

2012-02-25

2006-02-17

2006-02-08

2006-02-08

2006-02-04

2006-02-03

2006-02-08
Förordet till utbildningspaketet
Efter att i tio år rest runt i världen som coach och utbildat 1000-tals golfspelare i mental träning, bestämde jag mig för att ställa samman mina erfarenheter i ett utbildningspaket. Dels för att jag vet vilket stort behov det finns av denna form av träning, dels för att kunna nå ut till ännu fler golfare än de jag har möjlighet att träffa personligen.

De samlade erfarenheterna från mina år som mental coach har du nu i din hand. Boken har växt fram under min tid som utbildare och filmen är nyinspelad för att visa mina ord i praktiken.

Till paketet hör också en cd med avslappningsövningar som många Europatour-spelare redan flitigt använder.

Meningen är att du som golfare ska ha lika stor glädje av mina råd och tips oavsett vilket handicap du har. Utbildningen tillägnas dig som på allvar vill utveckla dig själv och ditt spel för att kunna prestera bättre – och framför allt få en roligare golf.

Vad jag tydligt upptäckt på min egen resa är hur fantastiskt det är att arbeta med mental träning och de positiva effekter det har på livet i stort. Lycka till på din mentala resa! Gränserna för hur långt du kan nå är det du själv som sätter …

Sist vill jag tacka alla som gjort detta utbildningspaket möjligt. Min hustru Therese och våra barn Filippa och Victor som tålmodigt uthärdat mitt filmande och skrivande. Deras närvaro och kärlek har gett den ro och framför allt näring som behövts för att bli klar.

Många andra har inspirerat, uppmuntrat och hjälpt till. Speciellt tack till Per Johansson, Peter Altengård, Rikard Sjöquist, Peter Andersson, Jan-Yngve Stolpe, Mikael Krausz och Jan-Erik Olsson samt alla de golfspelare som jag har haft glädjen att få möta och coacha. Ett särskilt tack också till gänget på Media Gymnasiet i Malmö som entusiastiskt arbetat med filmen och Annika Skoog som gett boken dess form och mycket annat som varit ovärderligt för mig.

Även en tusenmilafärd börjar med ett första steg … du har just nu tagit ditt!

Anders Colstrup, januari 2006
フェンディ バッグ クロムハーツ celine 財布
Untitled Document
Användarnamn:
Lösenord:
Logga in!
Glömt lösenord?   Bli medlem!