Skicka in en recension
Vill du dela med dig av dina erfarenheter och intryck av utbildningspaketet "Bli en vinnare"?
Fyll då i formuläret nedan och skicka in till oss så lägger vi in det här på sidan.
 
Kommentar:
Avsändare:
E-post:
 


Mats Nilsson:
 
Ville bara tacka för ditt seminarium innan jul - det gav många tankar inför 2012! På återhörande! Hälsningar Mats
2012-02-25

Elisabeth Erlandsson:
 
HEJ ANDERS,

Tack för att du hörde av dig med tips om hur jag skall arbeta med min puttning inför golfsäsongen 2012! Du frågade vad jag gillade mest med paketet och det är framförallt filmerna som jag tycker är lätta att ta till sig!

Ha de fint! Hälsningar från mig
2012-02-25

Peter Åkerstedt, Fjärråsa:
 
Hej Anders

Jag har nu titta igenom filmen minst 4 ggr och upptäcker varje gång nya saker att ta tag i. Jag har också haft en fantastisk nytta av dina tankar i min roll som VD, tack för dé.
2006-09-27

Göran Hansson:
 
Hej Anders

Du bad också om feedback om ditt mentala program.
Jag tycker det är toppen, lätt att förstå och spännande att försöka praktisera. Och hur har det då gått? Jo jag åkte till Stockholm förra veckan för en träff med mina kollegor. En av veckans stora uppgifter var att spela Konsulentmästerskapet. Då jag naturligtvis tror fullt ut på dig och dina teorier så har jag läst på mycket, men tyvärr inte hunnit slå några golfslag. Men inte skall väl det behövas om man bara tror på sig själv. Sagt och gjort, jag tog min bag gick ut och sköt 81 brutto. Mitt hcp är 8,1.
Så det är bara att konstatera. Din metod fungerar. Tänk , vad skall det bli av det hela när jag hunnit träna lite också. Kanske kan jag göra Peter sällskap ut i Europa.

Med vänliga hälsningar
Göran Hansson
Bankonsulent
Svenska Golfförbundet
2006-05-16

Patrick Wallinder:
 
Jag känner mig redan som en vinnare! Vill spela golf nu men dessvärre får jag vänta någon månad till.Tack till dig!
2006-02-22

Lotta Stenström:
 
Jag har gått igenom första steget i materialet och till en början var jag lite osäker kring övning om lärande, men efter att läst och gjort den har jag verkligen börjat att fundera på att detta är något som jag kan använda i min roll som lärare. Tack Anders för att du satt igång mina tankar.
2006-02-22

Inga Danielsson:
 
Ville bara kort säga at jag verkligen ser fram emot när snön töar och jag kan börja en ny golfsäsong på ett annorlunda sätt. Tack för ett välgjort material i mental träning
2006-02-17

Podda Malmgren:
 
Jag har haft möjligheten att följa Anders arbete med att ta fram denna utbildningen. Under alla mina år som professionell golfare har jag saknat ett bra material kring golfens mentala sida. Själv arbetar jag med materialet sedan en tid och tycker att det är helt fantastiskt. För om jag skall lyckas i en tävling består detta till 90% av hur jag klarar av den mentala delen. Men det som gör utbildningspaketet till en vinnare är att oavsett ditt handicp kommer du att ha stor nytta av Anders alla tips och tankar. Ni kommer via webben kunna följa mig och min utveckling där detta årets mål är att kvala in på US PGA i oktober. Idag torsdag åker jag till Portugal för att spela tävling och kommer att skriva vidare om detta inom några veckor.
2006-02-17

Petter Vernersson:
 
Jag har läst ett antal böcker om mental träning men denna utbildningen är något annat. Jag är egentligen ingen bokläsare och därför tycker jag att kombinationen film, bok och cd är ypperlig.
2006-02-17

Göran Anderberg:
 
Köpte din utbildning "Bli en vinnare..." på golfmässan och märkte redan efter att ha sett en stund på filmen att detta handlar inte bara om golf utan är applicerbart på allt. Jag ser med spänning fram emot hur denna utbildningen kommer att påverka mig och mitt golfande.
2006-02-17

Gunnar Ekblad:
 
Jag köpte ditt utbildningspaket på golfmässan och kastade mig över det redan på lördagkvällen. Det var ett enkelt och struktuerat material kring mental träning, som jag länge sett framåt. Jag kommer att höra av mig längre fram för att berätta om min framsteg, tack!
2006-02-17

Per Johansson/headpro Vellinge Golfklubb, ansvarig Vellinge Golfgymnasium:
 
"Som ansvarig för Vellinge Golfgymnasium har jag förmånen att få jobba tillsammans med Anders sedan höstterminen -2000. Det är med glädje jag konstaterar att Anders tankar hamnat både i skrift och på bild. Detta material ger dig en unik möjlighet att ta såväl din inre som yttre golf till en högre nivå.”
2006-02-08

フェンディ バッグ クロムハーツ celine 財布
Untitled Document
Användarnamn:
Lösenord:
Logga in!
Glömt lösenord?   Bli medlem!
フェンディ バッグ クロムハーツ celine 財布