2014年春夏新作 プラダ 財布
 
Paketet består av tre delar – en film med teori och exempel från golfens värld, en bok som tar dig djupare för en ökad förståelse inom vissa områden med övningar samt en CD-skiva med olika avslappningsövningar och positiva budskap. Utbildningen är uppdelad i fyra steg.

STEG 1. VÄGEN TILL FRAMGÅNG
Detta första steg ger dig en bakgrund till vad mental träning innebär, men framför allt en inblick i vad mål är och hur du kan sätta upp och arbeta med dessa. Innan du börjar med din mentala träning är det nämligen viktigt att veta vad det är du vill uppnå, det vill säga att sätta upp mål med den mentala träningen. Vi berör även ämnet inlärning för att du ytterligare ska kunna öka din mentala inlärningsförmåga.

STEG 2. GRUNDLÄGGANDE MENTAL TRÄNING
Det andra steget börjar med att vi gör en resa i hur hjärnan fungerar och hur den reagerar på dina tankar och bilder. Vi introducerar avslappning och meditation som ska hjälpa dig att kunna ta emot den målinriktade mentala träningen i steg 3. Till din hjälp har du handbokens övningar och cd:n med avslappningsövningar.

STEG 3. MÅLINRIKTAD MENTAL TRÄNING
Det tredje steget handlar om på vilket sätt du kan påverka dig själv i en förutbestämd riktning. Detta gör du med hjälp av visualiseringar och affirmationer kombinerat med avslappning. Allt för att ändra din gamla självbild och skapa dig den du själv vill ha. Även här har du hjälp av cd:n.

STEG 4. PRAKTISK MENTAL TRÄNING
Det sista steget handlar om att ta din nyvunna kunskap med ut på golfbanan och praktiskt börja använda den. I handboken i form av ett "körschema" av allt som ingått i utbildningen och i filmen med massor av praktiska tips att använda ute på golfbanan. 
 
 
TUMI トゥミ 26141
Pris för hela paketet 499 kr
Frakt tillkommer med fn 39,-
Beställ nu och du blir en vinnare!

Swisha summan, fn 538,- till vårt swishnr 12 36 76 12 eller sätt in summan på vårt bgnr 5137-3124 så skickar vi paketet så snart vi ser insättning på vårt konto. Sätt ditt namn som referens
フェンディ バッグ クロムハーツ celine 財布
Untitled Document
Användarnamn:
Lösenord:
Logga in!
Glömt lösenord?   Bli medlem!
ブルガリ バッグ フェンディ バッグ クロムハーツ celine 財布